Održan dvodnevni sastanak s udrugama korisnicama sustavnih podrški

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva organizirala je dvodnevni sastanak sa udrugama korisnicama sustavnih podrški, a koji se održao u Zagrebu 14. i 15. listopada 2024. godine, dok je određeni broj organizacija sastanak pratio u online obliku.

Tijekom dva dana susreta održana je izobrazba „Razvijanje metodologije za sustav mjerenja zadovoljstva članova i korisnika“, a u suradnji sa E.S.I.F. Ustanovom za obrazovanje odraslih. Na početku okupljanja sve okupljene pozdravili su prof.dr.sc. Mirjana Kujundžić Tiljak, ravnateljica škole narodnog zdravlja „Andrija Štampar“ u kojoj se održano dvodnevno okupljanje te Luka Bogdan, zamjenik ravnateljice Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva.

Izobrazbu „Razvijanje metodologije za sustav mjerenja zadovoljstva članova i korisnika“ vodila je izv.prof.dr.sc. Ines Dužević koja je kroz praktične primjere sudionicima prenijela znanja vezana za izradu metodologije te provođenje i mjerenje zadovoljstva korisnika i članova.

Na kraju prvog dana okupljanja održan je i Godišnji sastanak organizacija korisnica sustavnih podrški Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva koji je vodio Luka Bogdan, zamjenik ravnateljice Nacionalne zaklade, a koji je sa okupljanim organizacijama razgovarao o aktivnostima koje nam predstoje u 2025. godini te nastavku financiranja organizacija putem temeljnih i nacionalnih sustavnih podrški.

Dvodnevnom sastanku te izobrazbi ispred Udruge djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja Domovinskog rata nazočila je predsjednica udruge Sandra Rapčak Škomrlj koji je isti pratila u online obliku.

Udruga djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja Domovinskog rata je korisnica Nacionalne sustavne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva od 2024. godine, a od 2014. godine rad udruge financiran je sredstvima Nacionalne zaklade putem institucionalne podrške te financiranja Centara znanja za društveni razvoj.

Podijeli ovaj tekst:

Posljednje dodano