Održana redovna godišnja izvještajna sjednica Skupštine UDPNHBDR

U Tuheljskim Toplicama, dana 14. rujna 2024. godine održana je redovna godišnja izvještajna sjednica Skupštine Udruge djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja Domovinskog rata na kojoj su bili nazočni delegati iz svih Podružnica koje djeluju u sklopu nacionalne UDPNHBDR.

Skupštinu je otvorila predsjednica Udruge djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja Domovinskog rata Sandra Rapčak Škomrlj koja je pozdravila sve nazočne delegate i goste te izrazila zadovoljstvo da smo se okupili ovom prigodom iz svih krajeva Republike Hrvatske. Potom su okupljeni pozdravili domovinu himnom Republike Hrvatske te minutom tišine odali počast poginulim, smrtno stradalim, nestalim i umrlim hrvatskim braniteljima i civilnim žrtvama Domovinskog rata.

Po izboru Radnog predsjedništva isto je preuzelo vođenje Skupštine. U nastavku Skupštine usvojeni su Poslovnik o radu kao i izabrana potrebna tijela da vođenje iste. Predsjednica UDPNHBDR Sandra Rapčak Škomrlj Skupštini je podnijela izvještaj o radu udruge za 2023. i 2024. godinu – do dana održavanja Skupštine, kao i Financijski izvještaj udruge za navedeno razdoblje. Svi izvještaji su usvojeni.

Potom su djelatnice udruge – Veronika Soldo zaposlena na radnom mjestu administrativne djelatnice udruge te Sandra Rapčak Škomrlj zaposlena na radnom mjestu voditeljice ureda Skupštini podnijele svoje izvještaje o radu za 2023. i 2024. godinu, a izvještaji su također jednoglasno usvojeni uz pohvalu delegata za odličan rad i napredak udruge.

Članica Nadzornog odbora udruge, Karolina Klarić Crljenković podnijela je izvještaj o radu Nadzornog odbora za 2023. i 2024. godinu, dok je predsjednica Suda časti udruge Alica Stančin podnijela Skupštini izvještaj o radu Suda časti za 2023. i 2024. godinu, a svi izvještaji su također jednoglasno usvojeni.

Izvještaje o radu podnijele su i Podružnice UDPNHBDR za Vukovarsko-srijemsku, Osječko-baranjsku, Brodsko-posavsku, Bjelovarko-bilogorsku, Koprivničko-križevačku, Karlovačku, Ličko-senjsku, Splitsko-dalmatinsku županiju i Grad Zagreb. Svi izvještaji su jednoglasno usvojeni. U nastavku, Skupština je izglasala Plan rada i Financijski plan UDPNHBDR za 2025. godinu te imenovala Inventurnu komisiju za godišnji popis imovine udruge.

Podijeli ovaj tekst:

Posljednje dodano