Održan sastanak Predsjedništva UDPNHBDR

Predsjedništvo Udruge djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja Domovinskog rata održalo je sastanak 31. kolovoza 2024. godine u elektroničkom obliku, putem aplikacije Skype.

Na sastanku su članovi Predsjedništva dogovarali konačan program skorašnjih susreta djece poginulih, smrtno stradalih, nestalih i umrlih hrvatskih branitelja Domovinskog rata i djece hrvatskih branitelja te članova njihovih obitelji kao i odradili pripreme za redovnu godišnju izvještajnu sjednicu Skupštine udruge.

U nastavku sastanka članovi Predsjedništva UDPNHBDR donijeli su program 17. mimohoda „Vi ste naš ponos – mi smo Vaša snaga“ i prigodnog programa „Ovčara – vječna rana“ koji će se održati 20. studenoga u Vukovaru, a u sklopu obilježavanja Dana sjećanja na žrtvu Vukovara 1991.

Ujedno su na sastanku donesene odluke o izmjenama i dopunama unutarnjih akta udruge u svrhu što kvalitetnijeg rada i razvoja te su članovi upoznati s planiranim aktivnostima i odobrenim projektima koje će udruga provesti do kraja tekuće kalendarske godine, a sukladno usvojenom planu rada.

Podijeli ovaj tekst:

Posljednje dodano