Poziv – individualno psihološko savjetovanje i osnaživanje

Obavještavamo Vas da Udruga djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja Domovinskog rata RH provodi projekt „Pobjedi traumu – psihološko osnaživanje branitelja i stradalnika Domovinskog rata“ financiranog od Ministarstva hrvatskih branitelja.

Jedna od aktivnosti projekta je individualno psihološko savjetovanje i osnaživanje koje vodi dugogodišnja suradnica udruge, dipl. psihologinja Emina Simunić. Individualno psihološko savjetovanje i osnaživanje provodi se online (video poziv putem skypa, whats app-a i drugih sličnih aplikacija), dok je osobama iz Zagreba omogućeno savjetovanje uživo u uredu vanjske stručne suradnice.

Radionice su namijenjene redovnim i pridruženim članovima udruge – djeci poginulih, smrtno stradalih, nestalih i umrlih hrvatskih branitelja te članovima njihovih obitelji.

Pozivamo zainteresirane osobe da se prijave najkasnije do 12. srpnja 2024. godine putem maila udruge udrugadjece.pnhb@gmail.com ili predsjednici udruge i voditeljici projekta Sandri Rapčak Škomrlj na kontakt broj 095 201 1991 (isključivo sms, viber, whats app).

Prilikom prijave molimo Vas da navedete sljedeće podatke: ime i prezime, OIB, datum rođenja, kontakt broj, mail adresu te Vaš status po gubitku osobe u Domovinskom ratu.

Upoznajte stručnu suradnicu na projektu – Emina Simunić, dipl. psiholog – psihoterapeut

Emina Simunić,  rođena je 1982.g. u Osijeku. Psihologiju je diplomirala pri Filozofskom fakultetu u Rijeci. Po završetku studija kontinuirano se usavršava u području savjetodavnog rada i psihoterapije: NLP (2010.-2011.), Geštalt psihoterapijski pristup (2012.-2014.), EMDR (2015.), Logoterapija i egzistencijalna analiza (2015.-2019.), Sistemske strukturne konstelacije (2020.-2022.), Person – Centred Psychology (2022.-2023.) Član je Hrvatske psihološke komore i Hrvatske komore psihoterapeuta, te je u statusu psihoterapeutkinje od 2021.godine.

U razdoblju od 2013. do 2020. s timom terapeuta sudjelovala je u kreiranju i provedbi interdisciplinarnog i holističkog pristupa u radu s traumatskim iskustvom kroz Program „Ja sam mnogo više od moje traume“ primarno usmjerenog na poboljšanje kvalitete života civilnih žrtava ratne torture, te oboljelih od PTSP-a.

Sa Udrugom djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja Domovinskog rata surađuje od 2015. godine tijekom koje provodi anketno istraživanje među stradalničkom populacijom, na temelju čega vodi niz individualnih psiholoških savjetovanja i grupnih radionica.

Stjecanjem različitih uvida i spoznaja u traumatskom radu te postizanju odgovarajućih rezultata sudjeluje na različitim tribinama, konferencijama i kongresima u svrhu promicanja svijesti o mogućoj pozitivnoj promjeni, salutogenskom pristupu, otkrivanju smisla te osobnom rastu i razvoju unatoč životnim traumatskim iskustvima.

 

Podijeli ovaj tekst:

Posljednje dodano