Likovna radionica i potraga za uskršnjim jajima u Sinju

Udruga djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja Domovinskog rata – Podružnica Splitsko-dalmatinske županije u partnerstvu s Udrugom roditelja i udovica poginulih branitelja Domovinskog rata grada Sinja i Cetinske krajine održale su u Sinju, dana 23. ožujka 2024. godine, likovnu radionicu povodom blagdana Uskrsa te potragu za uskršnjim jajima za najmlađe.

Na likovnoj radionici sudjelovali su članovi obitelji poginulih, smrtno stradalih, nestalih i umrlih hrvatskih branitelja te su izrađivali uskršnje pisanice, prigodne dekoracije i vijence, dok su najmlađi – unučad poginulih, smrtno stradalih, nestalih i umrlih hrvatskih branitelja izrađivali zečeve i manje pisanice koje su ponijeli svojim kućama kao uspomenu na održanu radionicu.

Nakon likovne radionice održana je potraga za uskršnjim jajima za najmlađe u dvorištu udruge, a što je djecu posebno razveselilo, nakon čega su se isti nastavili igrati, upoznavati i družiti te na taj način stvarati zajedničke uspomene. Djeci su podijeljene i simbolične nagrade, a sve je završeno prigodnim druženjem, razmjenom iskustva i stvaranjem novih ideja za buduće aktivnosti.

Podijeli ovaj tekst:

Posljednje dodano