Održan sastanak u organizaciji Grada Vukovara sa braniteljskim i stradalničkim udrugama proisteklim iz Domovinskog rata koje djeluju na području grada Vukovara

Dana 14. ožujka 2024. godine u organizaciji Grada Vukovara održan je sastanak u gradskoj vijećnici Grada Vukovara sa braniteljskim i stradalničkim udrugama proisteklim iz Domovinskog rata.

Teme sastanka bile su prijave na natječaje Grada Vukovara, izvještavanje, povrat ili prijeboj netransparentno utrošenih sredstava, izvješće revizije o dodjeli sredstava udrugama, Uredba Vlade RH o dodjeli sredstava udrugama putem natječaja, prijedlozi, primjedbe i sugestije, a sastanak je vodila viša referentica za sport i branitelje Upravnog odjela za obrazovanje, sport i branitelje gospođa Ruža Veselčić – Šijaković.

Predstavnici udruga koji su nazočili sastanku dali su konkretne prijedloge koji se odnose na natječajnu dokumentaciju, aktivnosti koje su u sklopu njihovih projekata, prostorije i zajednički unutarnji i vanjski prostor koji su im dodijeljeni na korištenje, a u vlasništvu su Grada Vukovara te ideje za popravke, sanacije i vizualnu doradu vanjskoga prostora.

Ispred Udruge djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja Domovinskog rata sastanku je nazočila administrativna djelatnica UDPNHBDR i predsjednica UDPNHBDR – VSŽ Veronika Soldo.

Podijeli ovaj tekst:

Posljednje dodano