Održana redovna godišnja izvještajna sjednica Skupštine UDPNHBDR – VSŽ

U Vukovaru je dana 24. veljače 2024. godine održana redovna godišnja izvještajna sjednica Skupštine Udruge djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja Domovinskog rata – Podružnica Vukovarsko – srijemske županije.

Skupštinu je otvorila predsjednica Podružnice Veronika Soldo koja je pozdravila nazočne nakon čega je intonirana Himna Republike Hrvatske te minuta tišine za sve poginule, nestale, smrtno stradale i umrle hrvatske branitelje i civilne žrtve  Domovinskog rata.

Predsjednica Podružnice podnijela je Izvještaj o radu Podružnice za 2023. godinu kao i Financijski izvještaj Podružnice za 2023. godinu. U daljnjem toku održavanja Skupštine predsjednica Podružnice predstavila je Plan rada (Operativni plan) i financijski plan UDPNHBDR – VSŽ za 2024. godinu. Po završetku uspješnog rada Skupštine na kojoj su donesene pravovaljane odluke za rad Podružnice u 2024. godini, ali i predstavljene planirane aktivnosti Središnjice Veronika Soldo se zahvalila nazočnima na odvojenom vremenu i sudjelovanju na Skupštini.

Redovnoj godišnjoj izvještajnoj sjednici Skupštine Udruge djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja Domovinskog rata – Podružnice Vukovarsko – srijemske županije ispred Središnjice nazočila je predsjednica UDPNHBDR Sandra Rapčak Škomrlj.

Podijeli ovaj tekst:

Posljednje dodano

Hodočašće u Međugorje

U organizaciji Udruge roditelja i udovica poginulih branitelja Domovinskog rata grada Sinja i Cetinske krajine i Udruge djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja Domovinskog rata

Opširnije »