Božićno druženje članova UDPNHBDR – Vukovarsko – srijemske županije

U nedjelju, 17. prosinca 2023. godine u velikoj sali Doma hrvatskih branitelja u Vukovaru održano je predbožićno druženje članova UDPNHBDR – Podružnice Vukovarsko – srijemske županije.

U prvom djelu druženja predsjednica Podružnice i administrativna djelatnica Središnjice Veronika Soldo okupljenima je predstavila aktivnosti kojima su se bavile Središnjica i Podružnica. Najmlađe sudionike druženja uveselio je Magic Lux sa mađioničarskom predstavom u kojoj su također uživali i odrasli. Na kraju predstave mađioničar je svoj djeci uručio božićne paketiće, dok je Veronika Soldo svim članovima uručila knjige „Oteti od zaborava 91 heroj Domovinskog rata“ – 2. prošireno izdanje iz 2022. godine koje su donacija Grada Vukovara Udruzi djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja Domovinskog rata – Podružnica Vukovarsko – srijemske županije.

Nakon podjele poklona i knjiga članovi su nastavili  druženje uz prigodni domjenak. Druženje je proteklo u veselom tonu praćeno pjesmom i plesom kako djece, tako i odraslih članova te su se svi dobro zabavili.

Aktivnost je sufinancirana sredstvima Grada Vukovara kroz projekt UDPNHBDR – „Djeca rata nečujni krik“ te kroz projekt UDPNHBDR – VSŽ – „Pobjedi traumu – psihološko, socijalno i zdravstveno osnaživanje djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja i ostalih članova njihovih obitelji“.

Podijeli ovaj tekst:

Posljednje dodano