Održan sastanak Predsjedništva UDPNHBDR

Dana 19. prosinca 2023. godine održan je sastanak Predsjedništva Udruge djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja Domovinskog rata putem aplikacije Skype, a sukladno Statutu udruge.

Sastanku je nazočilo svih 13 članova Predsjedništva, a raspravljali su o odrađenim projektima i aktivnostima udruge u 2023. godini s naglaskom na evaluaciju aktivnosti 16. mimohoda „Vi ste naš ponos – mi smo Vaša snaga“, prigodnog programa „Ovčara – vječna rana“ te Susreta djece poginulih, smrtno stradalih, nestalih i umrlih hrvatskih branitelja Domovinskog rata i djece hrvatskih branitelja. Članovi Predsjedništva udruge također su izrazili zadovoljstvo organizacijom i odrađenim aktivnostima, kao i sami sudionici navedenih aktivnosti. Ujedno je to bila prilika da se krene s planovima navedenih aktivnosti za 2024. godinu, a čemu će se članovi Predsjedništva detaljnije posvetiti početkom sljedeće godine kada će na prvom sastanku i imenovati volontere za potrebne aktivnosti.

Članovi Predsjedništva UDPNHBDR ujedno su razgovarali o Nacionalnoj sustavnoj podršci s kojom udruga kreće od 01. siječnja 2024. godine kao i pružanju podrške Podružnicama UDPNHBDR. Ujedno je tom prilikom dogovoren sljedeći sastanak na kojem će dio članova Predsjedništva razraditi potreban plan aktivnosti i pružanja podrške u 2024. godini, a u svrhu izrade metodologije. Na sastanku su ujedno izglasane i određene odluke koje se odnose na zaposlene osobe u udruzi.

Članovima Predsjedništva udruge najavljena je i skorašnja javna objava Analize – Zakonske odredbe i rad institucija Republike Hrvatske koje se bave poslovima skrbi o hrvatskim braniteljima, članovima njihovih obitelji i stradalnicima Domovinskog rata u svrhu poboljšanja kvalitete življenja djece smrtno stradalih, poginulih i nestalih hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata.

Podijeli ovaj tekst:

Posljednje dodano