Grad Vukovar donirao knjige „Oteti od zaborava 91 heroj Domovinskog rata“ UDPNHBDR – Podružnici Vukovarsko – srijemske županije

Dana 17. studenog 2023. godine, a uoči obilježavanja Dana sjećanja na žrtvu Vukovara 1991 – 2023 u gradskoj vijećnici Grada Vukovara upriličena je primopredaja knjiga „Oteti od zaborava 91 heroj Domovinskog rata“ – 2. prošireno izdanje iz 2022. godine. Grad Vukovar kupio je 35 primjeraka knjiga/romana „Oteti od zaborava 91 heroj Domovinskog rata“, autorice Roberte Kljenak iz Osijeka.

Pročelnica Upravnog odjela za gospodarstvo Kristina Bilić i član Savjeta za branitelje gradonačelnika Grada Vukovara Zlatko Zaoborni knjige su uručili predsjednici Udruge djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja Domovinskog rata Sandri Rapčak Škomrlj i Veroniki Soldo predsjednici Udruge djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja Domovinskog rata – Podružnice Vukovarsko – srijemske županije.

Knjiga je nastala u spomen na 1991. godinu i u njoj su detaljno opisane priče 91 sudionika iz Domovinskog rata s imenima, slikama, kao i specijalnim datotekama: Istraživanje o zainteresiranosti učenika osnovne škole za heroje iz Domovinskog rata i Istraživanje o zainteresiranosti učenika srednje škole za heroje iz Domovinskog rata.

Predsjednica Središnjice Sandra Rapčak Škomrlj i predsjednica Podružnice Veronika Soldo zahvalile su se prigodnim riječima Gradu Vukovaru na donaciji knjiga.

Podijeli ovaj tekst:

Posljednje dodano

Hodočašće u Međugorje

U organizaciji Udruge roditelja i udovica poginulih branitelja Domovinskog rata grada Sinja i Cetinske krajine i Udruge djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja Domovinskog rata

Opširnije »