Izobrazbe organizacija civilnoga društva

U organizaciji Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva održane su tri online izobrazbe te jedna izobrazba u fizičkom obliku, a za organizacije civilnoga društva uključene u prijelazno i pripremno razdoblje sustavnih podrški.

Dana 17. listopada 2023. godine održana je izobrazba na temu „Sukob interesa i nepravilnosti u ESF-u“, dok je dana 19. listopada održana izobrazba na temu „Prijevare u EU financiranju; Okolnosti koje nije moguće predvidjeti“. Na obje navedene izobrazbe ispred Udruge djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja Domovinskog rata nazočne su bile predsjednica udruge i voditeljica ureda udruge Sandra Rapčak Škomrlj te administrativna djelatnica udruge Veronika Soldo.

Dana 24. listopada 2023. godine održana je online izobrazba na temu „Izrada izvještaja – Nacionalno financiranje“ na kojoj su također nazočne bile obje djelatnice udruge.

Dana 26. listopada 2023. godine u hotelu Dubrovnik u Zagrebu održana je izobrazba na teme Provedba podrški ; Izbjegavanje sukoba interesa te Vidljivost aktivnosti na kojoj je ispred UDPNHBDR nazočila administrativna djelatnica udruge Veronika Soldo.

Podijeli ovaj tekst:

Posljednje dodano