POZIVNICA – Tribina „Branitelji i stradalnici u Domovinskom ratu i 32 godine poslije“

Pozivamo Vas na tribinu „Branitelji i stradalnici u Domovinskom ratu i 32 godine poslije“ u organizaciji Udruge djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja Domovinskog rata, a koja će se održati 3. studenoga 2023. godine s početkom u 16:30 sati u Veteranskom centru – Podružnica Sinj. Tribina se održava u suradnji s Veteranskim centrom – Sinj, Zdravstvenom školom Split, Udrugom maloljetnih dragovoljaca Domovinskog rata Splitsko-dalmatinske županije i Udrugom roditelja i udovica poginulih branitelja Domovinskog rata grada Sinja i Cetinske krajine.

U sklopu tribine premijerno ćemo prikazati amaterski film Svjedočanstva djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja kojeg je 2022. godine snimila Udruga djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja Domovinskog rata.

Tribina se održava u sklopu projekta UDPNHBDR,  a pod pokroviteljstvom Ministarstva hrvatskih branitelja, Splitsko-dalmatinske županije i Grada Splita.

Veselimo se susretu s Vama!

Podijeli ovaj tekst:

Posljednje dodano

Sretan i blagoslovljen Uskrs

Poštovani članovi obitelji poginulih, smrtno stradalih, nestalih i umrlih hrvatskih branitelja i civilnih žrtava Domovinskog rata, hrvatski branitelji, obitelji, dragi prijatelji i suradnici, Nalazimo se

Opširnije »