Izobrazbe organizacija civilnoga društva

U organizaciji Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva održane su dvije online izobrazbe za organizacije civilnoga društva uključene u prijelazno i pripremno razdoblje sustavnih podrški.

Dana 3. listopada 2023. godine održana je izobrazba na teme „Obračun plaća, obračun drugog dohotka i obračun putnoga naloga“ na kojima su ispred Udruge djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja Domovinskog rata bile predsjednica udruge i voditeljica ureda udruge Sandra Rapčak Škomrlj te administrativna djelatnica udruge Veronika Soldo.

Dana 5. listopada 2023. godine održana je izobrazba na teme „Zakon o financijskom poslovanju i računovodstvu neprofitnih organizacija i Registar neprofitnih organizacija (RNO)“ na kojoj je ispred Udruge djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja Domovinskog rata bila administrativna djelatnica udruge Veronika Soldo.

Na obje izobrazbe predstavljeni su zakonodavni okviri, sve potrebne informacije vezane uz poslovanje organizacija civilnoga društva kao i ispravni načini ispunjavanja obrazaca i računovodstvenih knjiženja.

*Zbog zaštite osobnih podataka sudionika izobrazbi zatamnjena su lica istih

Podijeli ovaj tekst:

Posljednje dodano