Organizacijski razvoj Udruge djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja Domovinskog rata

U Tuheljskim Toplicama, od 29. rujna do 1. listopada 2023. godine, održan je organizacijski razvoj Udruge djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja Domovinskog rata s ciljem unaprjeđenja organizacijske učinkovitosti. Organizacijski razvoj vodila je predsjednica udruge i voditeljica ureda udruge Sandra Rapčak Škomrlj.

Na organizacijskom razvoju sudjelovale su Podružnice Udruge iz cijele Republike Hrvatske te osobe iz Podružnica koje vode iste i bave se pisanjem i provođenjem projekata i aktivnosti. Tijekom tri dana trajanja dogovorene su određene organizacijske promjene kao i planovi za naredni period kao i uspostavljanje organizacijskog odbora i članova istog koji će u narednom periodu direktno raditi sa Podružnicama udruge i pružati im podršku u njihovom radu, organizaciji te projektima i aktivnostima, kao i prenositi na njih stečena znanja sa raznih izobrazbi.

Osobito nas veseli što je već prvi ovakav sastanak kao dodatak rezultat imao prijavu projekta dvije Podružnice u partnerstvu te nove ideje za 2024. godinu. Voditeljica organizacijskog razvoja udruge prezentirala je ciljeve za sljedećih pet godina, a u kreiranju istih sudjelovali su svi članovi organizacijskog razvoja te su dogovorene određene aktivnosti koje vode ka ostvarenju planiranih ciljeva.

Organizacijski razvoj Udruge djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja Domovinskog rata održan je uz financijsku podršku Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva u okviru pripremnog i prijelaznog razdoblja sustavnih podrški.

Podijeli ovaj tekst:

Posljednje dodano