Poziv – individualno psihološko savjetovanje i osnaživanje

Obavještavamo Vas da Udruga djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja Domovinskog rata RH provodi projekt „Pobjedi traumu – psihološko osnaživanje branitelja i stradalnika Domovinskog rata“ financiranog od Ministarstva hrvatskih branitelja.

Jedna od aktivnosti projekta je individualno psihološko savjetovanje i osnaživanje koje će voditi dugogodišnja suradnica udruge, dipl. psihologinja Emina Simunić. Radionice će se odvijati online, putem video poziva (Skype ili WhatsApp), dok će osobama iz grada Zagreba biti omogućene radionice uživo.

Radionice su namijenjene redovnim i pridruženim članovima udruge – djeci poginulih, smrtno stradalih, nestalih i umrlih hrvatskih branitelja te članovima njihovih obitelji.

Pozivamo zainteresirane osobe da se prijave najkasnije do 04. kolovoza 2023. godine putem maila udruge udrugadjece.pnhb@gmail.com ili predsjednici udruge i voditeljici projekta Sandri Rapčak Škomrlj na kontakt broj 095 201 1991 (isključivo sms, viber, whats app).

Prilikom prijave molimo Vas da navedete sljedeće podatke: ime i prezime, OIB, kontakt broj, mail adresu, jeste li trenutno u radnom odnosu (navesti radno vrijeme zbog planiranja radionica) te Vaš status po gubitku osobe u Domovinskom ratu.

Upoznajte stručnu suradnicu na projektu – Emina Simunić, dipl. psiholog – psihoterapeut

Emina Simunić,  rođena je 1982.g. u Osijeku. Psihologiju je diplomirala pri Filozofskom fakultetu u Rijeci. Po završetku studija kontinuirano se usavršava u području savjetodavnog rada i psihoterapije: NLP (2010.-2011.), Geštalt psihoterapijski pristup (2012.-2014.), EMDR (2015.), Logoterapija i egzistencijalna analiza (2015.-2019.), Sistemske strukturne konstelacije (2020.-2022.), Person – Centred Psychology (2022.-2023.) Član je Hrvatske psihološke komore i Hrvatske komore psihoterapeuta, te je u statusu psihoterapeutkinje od 2021.godine.

U razdoblju od 2013. do 2020. s timom terapeuta sudjelovala je u kreiranju i provedbi interdisciplinarnog i holističkog pristupa u radu s traumatskim iskustvom kroz Program „Ja sam mnogo više od moje traume“ primarno usmjerenog na poboljšanje kvalitete života civilnih žrtava ratne torture, te oboljelih od PTSP-a. 

Sa Udrugom djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja Domovinskog rata surađuje od 2015. godine tijekom koje provodi anketno istraživanje među stradalničkom populacijom, na temelju čega vodi niz individualnih psiholoških savjetovanja i grupnih radionica. 

Stjecanjem različitih uvida i spoznaja u traumatskom radu te postizanju odgovarajućih rezultata sudjeluje na različitim tribinama, konferencijama i kongresima u svrhu promicanja svijesti o mogućoj pozitivnoj promjeni, salutogenskom pristupu, otkrivanju smisla te osobnom rastu i razvoju unatoč životnim traumatskim iskustvima.

Podijeli ovaj tekst:

Posljednje dodano