Održan sastanak Predsjedništva UDPNHBDR

Predsjedništvo Udruge djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja Domovinskog rata održalo je 13. srpnja 2023. godine sastanak putem aplikacije Skype, a sukladno odredbama Statuta udruge.

Na početku sastanka Sandra Rapčak Škomrlj, predsjednica Udruge djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja Domovinskog, upoznala je sve nazočne s novostima vezanim sa prelazak udruge na novi sustav podrške, odnosno u Nacionalnu sustavnu podršku te prijelazno razdoblje koje je krenulo je 01. srpnja 2023. godine. U sklopu rasprave donijete su potrebne odluke i planovi vezani za rad i aktivnosti prijelaznog razdoblja do kraja 2023. godine.

Predsjedništvo UDPNHBDR krenulo je i s pripremama za održavanje redovne izborne i izvještajne sjednice Skupštine kao i promjenama Statuta udruge. Predsjednica udruge nazočnima je prezentirala planirane aktivnosti udruge u sklopu djelovanja 9. Centra znanja za društveni razvoj u RH do kraja 2023. godine kao i prezentirala objavljene analize koje su dostupne na mrežnoj stranici udruge u Bazi znanja. Članovi Predsjedništva udruge upoznati su i s tijekom rada Radne skupine za istraživanje i analize koji do kraja tekuće godine trebaju izraditi analizu na temelju istraživanja koje je udruga provodila u online obliku.

U nastavku sastanka članovima Predsjedništva prezentirani su odobreni projekti UDPNHBDR za 2023. godinu te su također donesene potrebne odluke vezane za mjesto i vrijeme provođenje pojedinih aktivnosti. Predsjednici Podružnica UDPNHBDR prezentirali su prijavljene projekte Podružnica i aktivnosti koje provode u istima.

Podijeli ovaj tekst:

Posljednje dodano