Sretan i blagoslovljen Uskrs!

Poštovani članovi obitelji poginulih, smrtno stradalih, nestalih i umrlih hrvatskih branitelja i civilnih žrtava Domovinskog rata, hrvatski branitelji, obitelji, dragi prijatelji i suradnici,

Nalazimo se u Velikom tjednu kada više nego ikada promišljamo o Isusovoj muci koju je podnio za nas. Dani su to kada smo više posvećeni promišljanjima o životu, vjeri, obitelji i našem životnom putu. I ove godine se nalazimo u teškim vremenima kada će nažalost mnoge obitelji biti odvojene. Ne dopustimo tuzi da prevlada našim srcima, nego srce otvorimo ka Isusu Kristu. Neka nam svima podari snage, svoj blagoslov i zdravlje na našem putu. Održavajmo zajedništvo, bez obzira na fizičku udaljenost koja nas možda dijeli. Zajedništvo se nalazi u nama samima, našim srcima. Isto ono zajedništvo i snaga koji su držali naše roditelje, hrvatske branitelje kada su hrabro stali na branik Domovine kako bi stvorili i izborili slobodu našeg naroda. Upravo oni su podijeli najveću žrtvu prije 32 godine kada su stvarali bolje sutra svih nas, kao što je i Isus Krist podnio žrtvu za spas čovječanstva.

Neka Vas ljubav Uskrslog Krista podsjeti na bitne vrijednosti u našim životima, prvenstveno na ljubav prema obitelji, ljubav prema Domovini i prema bližnjemu svome.

Na vrijednosti kojima su srcem u tamu naši pokojni očevi krenuli, a da se nikada nisu vratili, no svojim poštenjem i hrabrošću prenijeli su na nas svetost obitelji, ponosa i spremnost na žrtvu za ono u što vjeruju. U svoju obitelj! Snažno zagrlite preostale članove svoje obitelji, neka Vam oni budu utočište i predah od svakodnevnih briga.

Predsjedništvo Udruge djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja Domovinskog rata želi sretan i blagoslovljen Uskrs članovima udruge, prijateljima, hrvatskim braniteljima i članovima njihovih obitelji, obiteljima hrvatskih civilnih stradalnika Domovinskog rata, svim građanima Republike Hrvatske te svima ostalima koji podupiru naš rad!

Neka Vam svjetlo Kristova Uskrsnuća bude putokaz na svim životnim putovima, pogotovo onima koji još uvijek traže svoje najmilije.

Podijeli ovaj tekst:

Posljednje dodano

Sretan i blagoslovljen Uskrs

Poštovani članovi obitelji poginulih, smrtno stradalih, nestalih i umrlih hrvatskih branitelja i civilnih žrtava Domovinskog rata, hrvatski branitelji, obitelji, dragi prijatelji i suradnici, Nalazimo se

Opširnije »