Održana redovna godišnja izvještajna sjednica Skupštine UDPNHBDR – VSŽ

U Vukovaru je dana 04. ožujka 2023. godine održana redovna godišnja izvještajna sjednica Skupštine Udruge djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja Domovinskog rata – Podružnica Vukovarsko – srijemske županije.

Skupštinu je otvorila predsjednica Podružnice Veronika Soldo koja je pozdravila nazočne nakon čega je intonirana Himna Republike Hrvatske te minuta tišine za sve poginule, nestale, smrtno stradale i umrle hrvatske branitelje i civilne žrtve  Domovinskog rata.

Predsjednica Podružnice podnijela je izvještaje o radu Podružnice za 2022. i 2023. godinu do dana održavanja Skupštine kao i Financijski izvještaj Podružnice za 2022. godinu. U daljnjem toku održavanja Skupštine predsjednica Podružnice predstavila je Plan rada i financijski plan UDPNHBDR – VSŽ za 2023. godinu. Po završetku uspješnog rada Skupštine na kojoj su donesene pravovaljane odluke za rad Podružnice u 2023. godini, ali i predstavljene planirane aktivnosti Središnjice Veronika Soldo se zahvalila nazočnima na odvojenom vremenu i sudjelovanju na Skupštini.

Redovnoj godišnjoj izvještajnoj sjednici Skupštine Udruge djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja Domovinskog rata – Podružnice Vukovarsko – srijemske županije ispred Središnjice nazočila je predsjednica UDPNHBDR Sandra Rapčak Škomrlj.

Podijeli ovaj tekst:

Posljednje dodano

Sretan i blagoslovljen Uskrs

Poštovani članovi obitelji poginulih, smrtno stradalih, nestalih i umrlih hrvatskih branitelja i civilnih žrtava Domovinskog rata, hrvatski branitelji, obitelji, dragi prijatelji i suradnici, Nalazimo se

Opširnije »