Održan sastanak s gradonačelnikom Grada Sinja

Udruga djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja Domovinskog rata državne razine i Podružnica Splitsko-dalmatinske županije te Udruga roditelja i udovica poginulih branitelja Domovinskog rata grada Sinja i Cetinske krajine dana 2. ožujka 2023. godine održali su sastanak s gradonačelnikom Grada Sinja Mirom Buljem i dogradonačelnikom Denisom Bobetom.

Teme sastanka bili su projekti i aktivnosti koje udruge provode dugi niz godina kao i planirane aktivnosti u budućem razdoblju. Gradonačelnik Grada Sinja Miro Bulj pohvalio je aktivnosti koje smo proveli do sada te istaknuo da je Grad Sinj uvijek na raspolaganju za svaki oblik pomoći i potpore u realizaciji aktivnosti, a koje za cilj imaju pomoć hrvatskim braniteljima i stradalnicima Domovinskog rata kao i svim ostalim građanima te važnost obilježavanja obljetnica iz Domovinskog rata.

Na sastanku su istaknuti neki od najznačajnijih projekata i aktivnosti kao i nastavak djelovanja navedenih udruga u smjeru doprinosa rješavanju brojnih društvenih i socijalnih problema ranjivih skupina.

Na sastanku su nazočili Željko Živalj – predsjednik Udruge djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja Domovinskog rata – Podružnice Splitsko-dalmatinske županije, Sandra Rapčak Škomrlj – predsjednica Udruge djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja Domovinskog rata, Dragica Hrgović – dopredsjednica Udruge roditelja i udovica poginulih branitelja Domovinskog rata grada Sinja i Cetinske krajine te Sandra Budimir – djelatnica Udruge roditelja i udovica poginulih branitelja Domovinskog rata grada Sinja i Cetinske krajine.

Podijeli ovaj tekst:

Posljednje dodano

Sretan i blagoslovljen Uskrs

Poštovani članovi obitelji poginulih, smrtno stradalih, nestalih i umrlih hrvatskih branitelja i civilnih žrtava Domovinskog rata, hrvatski branitelji, obitelji, dragi prijatelji i suradnici, Nalazimo se

Opširnije »