Održana radionica u organizaciji Vukovarsko – srijemske županije

Dana 27. veljače 2023. godine u organizaciji Vukovarsko – srijemske županije u velikoj županijskoj vijećnici u Vinkovcima održana je radionica za sve zainteresirane prijavitelje koji se prijavljuju na Javni natječaj – psihološko i socijalno osnaživanje, podizanje kvalitete življenja hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i očuvanje i promicanje vrijednosti Domovinskog rata. Na radionici su sudjelovali predstavnici braniteljskih i stradalničkih udruga proisteklih iz Domovinskog rata, a kroz radionicu nas je provela i na sva postavljena pitanja odgovorila zamjenica pročelnika Ureda župana Vukovarsko – srijemske županije i tajnica Savjeta za branitelje, gospođa Alenka Paradžik. Također je pojasnila kako je riječ o Javnom natječaju usmjerenom na udruge koje su u Registru udruga registrirane primarno s djelatnošću koja je posvećena promicanju vrijednosti Domovinskog rata i življenja hrvatskih branitelja u današnjem vremenu. Istaknula je kako udruge imaju brojna pitanja, ali da na sva ta pitanja imaju odgovor i to je jedan od razloga zašto je Vukovarsko – srijemska županija organizirala i održala radionicu.

Ispred Udruge djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja Domovinskog rata na radionici je sudjelovala administrativna djelatnica UDPNHBDR i predsjednica UDPNHBDR – VSŽ Veronika Soldo.

Podijeli ovaj tekst:

Posljednje dodano

Sretan i blagoslovljen Uskrs

Poštovani članovi obitelji poginulih, smrtno stradalih, nestalih i umrlih hrvatskih branitelja i civilnih žrtava Domovinskog rata, hrvatski branitelji, obitelji, dragi prijatelji i suradnici, Nalazimo se

Opširnije »