Poziv članovima obitelji poginulih osoba masovne grobnice Ovčara – podizanje tužbi za ratnu odštetu

Pozivaju se članovi Udruge djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja Domovinskog rata kao i ostali članovi obitelji poginulih i identificiranih osoba masovne grobnice Ovčara, a koji su zainteresirani za podizanje tužbe isplate ratne odštete od Republike Srbije da se jave predsjednici Udruge djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja Domovinskog rata Sandri Rapčak Škomrlj na kontakt broj 095 201 1991 ili mailom na: udrugadjece.pnhb@gmail.com , najkasnije do 15. ožujka 2023. godine.

Suradnjom Udruge djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja Domovinskog rata sa organizacijama i osobama iz Republike Srbije do sada je uspješno podignuto 16 tužbi za isplatu ratne odštete od strane Republike Srbije za ratni zločin počinjen na Ovčari 1991. godine. Sve obitelji koje su do sada sudjelovale u podizanju tužbe dobile su isplatu ratne odštete dok je nekoliko postupaka još uvijek u tijeku.

Podijeli ovaj tekst:

Posljednje dodano

Sretan i blagoslovljen Uskrs

Poštovani članovi obitelji poginulih, smrtno stradalih, nestalih i umrlih hrvatskih branitelja i civilnih žrtava Domovinskog rata, hrvatski branitelji, obitelji, dragi prijatelji i suradnici, Nalazimo se

Opširnije »