Sistematski pregledi u sklopu projekta „Djeca rata kroz 2022. godinu“

Završen je projekt „Djeca rata kroz 2022. godinu“ kojeg je provodila Udruga djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja Domovinskog rata – Podružnica Bjelovarsko-bilogorske županije.

U sklopu projekta obavljeni su sistematski pregledi za djecu poginulih, smrtno stradalih i nestalih hrvatskih branitelja Domovinskog rata s područja grada Bjelovara i Bjelovarsko-bilogorske županije u poliklinici Dr. Došen.

Sistematski pregledi u poliklinici obuhvatili su laboratorijske pretrage, UZV abdomena, EKG s očitanjem, za žene kompletni pregled ginekologa s UZV i Papa testom te UZV dojki, a za muškarce UZV pregled prostate i mokraćnog mjehura.

Pregledima je sukladno odobrenim sredstvima pristupilo pet osoba te su svi dobili daljnje upute i savjete liječnika vezane za svoje zdravstvene poteškoće, a po potrebi su upućeni na dodatne pretrage ili češće kontrole.

Zdravstveni sistematski pregledi financirani su sredstvima Grada Bjelovara.

Podijeli ovaj tekst:

Posljednje dodano

Sretan i blagoslovljen Uskrs

Poštovani članovi obitelji poginulih, smrtno stradalih, nestalih i umrlih hrvatskih branitelja i civilnih žrtava Domovinskog rata, hrvatski branitelji, obitelji, dragi prijatelji i suradnici, Nalazimo se

Opširnije »