Održan radni sastanak Grada Vinkovaca s organizacijama civilnoga društva

Dana 18. siječnja 2023. godine sudjelovali smo na radnom sastanku kojeg je organizirao Grad Vinkovci, a održao se u velikoj vijećnici Grada Vinkovaca

Grad Vinkovci bio je domaćin radnog sastanka koji je u suradnji s Agencijom za razvoj i investicije grada Vinkovaca VIA održan s predstavnicima gradskih udruga u kulturi i tehničkoj kulturi, udruga iz područja zdravstvene i socijalne skrbi, udruga proisteklih iz Domovinskog rata te umirovljeničkih i humanitarnih udruga.

Sastanak je organiziran s ciljem razmjene mišljenja i iskustava, kako bi se kroz konstruktivan razgovor predstavnici Grada i Agencije upoznali s radom udruga, njihovim projektima i aktivnostima, ali i kako bi saslušali s kakvim se sve poteškoćama i preprekama udruge susreću u svom djelovanju.

Čuli su se ovom prigodom razni prijedlozi i ideje i dogovoreni su novi susreti, uz zaključak kako su i Grad i Agencija udrugama svakodnevno na raspolaganju u osmišljavanju i realizaciji svih njihovih planova.

Radnom sastanku ispred Udruge djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja Domovinskog rata nazočila je administrativna djelatnica UDPNHBDR Veronika Soldo.

Podijeli ovaj tekst:

Posljednje dodano

Dan branitelja Vukovara

Dana 10. ožujka 2024. godine u organizaciji Grada Vukovara svečano je obilježen Dan hrvatskih branitelja Vukovar. Tog dana 1991. godine održano je veliko postrojavanje nenaoružanih

Opširnije »