Božićna čarolija – održana predstava i podjela paketića u Sinju

Dana 16. prosinca 2022. godine u prostorijama Udruge djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja Domovinskog rata – Podružnice Splitsko-dalmatinske županije premijerno je održana lutkarska predstava „Ružno pače“ za najmlađe, djecu članova udruge – unuke poginulih, smrtno stradalih, nestalih i umrlih hrvatskih branitelja Domovinskog rata.

Predstavu je izvela umjetnička organizacija MOMO iz Sinja, a u istoj su sudjelovali glumci – lutkari Justina Vojaković Fingler i Stipe Gugić.

Nakon predstave najmlađe je razveselio Djed Božićnjak sa božićnim pričama i podjelom paketa. Tom prigodom podijeljeno je 70 paketa, a aktivnost je financirana sredstvima Grada Sinja u sklopu projekta kojeg udruga provodi dugi niz godina.

Podijeli ovaj tekst:

Posljednje dodano

ISTRAŽIVANJE – Zakonske odredbe i rad institucija RH koje se bave poslovima skrbi o hrvatskim braniteljima, članovima njihovih obitelji i stradalnicima Domovinskog rata u svrhu poboljšanja kvalitete življenja djece poginulih, smrtno stradalih i nestalih hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata

Udruga djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja Domovinskog rata djeluje u sklopu 9. Centra znanja za društveni razvoj u Republici Hrvatskoj, a u području unaprjeđenja

Opširnije »