Održana edukacija pod nazivom „Poslovno dopisivanje“

U subotu 26. studenog 2022. godine održana je edukacija pod nazivom „Poslovno dopisivanje“ u organizaciji Zajednice udruga hrvatskih civilnih stradalnika iz Domovinskog rata Hrvatske u hotelu Academia u Zagrebu

U uvodnom obraćanju sudionike edukacije „Poslovno dopisivanje“ su prigodno pozdravile predsjednica Zajednice udruga Julijana Rosandić i tajnica Zajednice udruga Slavica Marinović.

Sudionike je kroz edukaciju provela predavačica Andrea Wawrzynek, nastavnica kompjuterske daktilografije s dopisivanjem iz Upravne škole Zagreb.

U prvom dijelu edukacije sudionici su međusobno predstavili jedni druge, a kroz prezentaciju su mogli naučiti pravilne načine pisanja dopisa, molbi, upita i vrlo bitnih stvari kako u tiskanom tako i u elektronskom obliku. Predavačica je sudionike također upoznala sa najčešćim pogreškama u poslovnom dopisivanju te prikazala ispravne primjere u praksi.

U drugome dijelu edukacije sudionici su kroz praktičan rad bili podijeljeni u timove te su imali za zadatak izraditi pravilan poslovni dopis, nakon čega su morali prezentirati svoje uratke. Ovoj veoma poučnoj edukaciji ispred Udruge djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja Domovinskog rata nazočila je administrativna djelatnica UDPNHBDR Veronika Soldo.

Podijeli ovaj tekst:

Posljednje dodano