U povodu blagdana Svih svetih i Dušnog dana odana počast poginulim, smrtno stradalim, nestalim i umrlim hrvatskim braniteljima i civilnim žrtvama iz Domovinskog rata

Uoči blagdana Svih svetih i Dušnog dana u ponedjeljak, 31. listopada 2022. godine su kod Spomen obilježja poginulim, smrtno stradalim, umrlim i nestalim hrvatskim braniteljima na novogradiškom bojištu u Domovinskom ratu te na Trgu dr. Franje Tuđmana položeni vijenci i zapaljene svijeće.

Ispred Udruge djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja Domovinskog rata obilježavanju je nazočila predsjednica UDPNHBDR –  Podružnice Brodsko – posavske županije Klara Marinović Savić.

Svake godine se okupimo ovdje odati počast svim poginulim, nestalim i umrlim hrvatskim  braniteljima te civilima stradalima u Domovinskom ratu kao i prvom hrvatskom predsjedniku dr. Franji Tuđmanu. Vrijeme je to kada se osobito sjećamo naših obitelji, prijatelja i svih onih lijepih trenutaka provedenih s njima, onima koji su nam puno značili i kojih se uvijek trebamo spominjati jer kroz nas, iako nisu s nama oni žive.

Neka Im je vječna slava i hvala!

Počivali u miru Božjem

Podijeli ovaj tekst:

Posljednje dodano

Sretan i blagoslovljen Uskrs

Poštovani članovi obitelji poginulih, smrtno stradalih, nestalih i umrlih hrvatskih branitelja i civilnih žrtava Domovinskog rata, hrvatski branitelji, obitelji, dragi prijatelji i suradnici, Nalazimo se

Opširnije »