Održana redovna godišnja izvještajna sjednica Skupštine UDPNHBDR

Udruga djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja Domovinskog rata održala je u Tuheljskim Toplicama, dana 22. listopada 2022. godine, svoju redovnu izvještajnu sjednicu Skupštine.

Sjednicu Skupštine UDPNHBDR otvorila je predsjednica UDPNHBDR Sandra Rapčak Škomrlj koja je pozdravila sve nazočne te izrazila zadovoljstvo okupljanjem uživo nakon dvije godine održavanja Skupštine u elektroničkom obliku. Na početku Skupštine intonirana je himna Republike Hrvatske te su okupljeni minutom tišine odali počast svim poginulim, nestalim i umrlim hrvatskim braniteljima Domovinskog rata.

Skupština je potom izabrala Radno predsjedništvo koje će preuzeti vođenje Skupštine, a u isto su izabrani Žana Majić kao predsjednica Radnog predsjedništva te Jasmina Kuštelega i Kristina Fureš Babić kao članice.

Nakon usvajanja Poslovnika o radu Skupštine te izbora Radnih tijela Skupštine, predsjednica Radnog predsjedništva pozvala je predsjednicu Udruge djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja Domovinskog rata Sandru Rapčak Škomrlj da Skupštini podnese izvještaj o radu i financijski izvještaj UDPNHBDR za 2022. godinu. Osim navedenih izvještaja, Skupštini su podneseni još i izvještaj o radu Nadzornog odbora UDPNHBDR, izvještaj o radu Suda časti UDPNHBDR, izvještaji o radu djelatnica UDPNHBDR te izvještaji o radu Podružnica UDPNHBDR. Svi navedeni izvještaji jednoglasno su usvojeni od strane Skupštine.

U nastavku Skupštini se prezentirani Financijski plan UDPNHBDR i Plan rada UDPNHBDR za 2023. godinu te su isti također jednoglasno usvojeni. Skupština je još izglasala i inventurnu komisiju za potrebu inventure u 2022. godini.

Na kraju Skupštine predsjednica Radnog predsjedništva UDPNHBDR Žana Majić i predsjednica UDPNHBDR Sandra Rapčak Škomrlj zahvalile su se svim delegatima na dolasku i doprinosu rada Udruge djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja Domovinskog rata, kao i na svim prijedlozima koje smo od njih dobili.

Podijeli ovaj tekst:

Posljednje dodano