Održan sastanak Predsjedništva UDPNHBDR

Udruga djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja Domovinskog rata održala je 5. listopada 2022. godine sastanak Predsjedništva, elektroničkim putem, a sukladno Statutu UDPNHBDR.

Na sastanku je izglasan program obilježavanja 15. mimohoda „Vi ste naš ponos – mi smo Vaša snaga“ i prigodnog programa „Ovčara – vječna rana“ koji će se održati 20. studenoga 2022. godine u Vukovaru, a u sklopu Dana sjećanja na žrtvu Vukovara 1991. – 2022.

Ujedno je to bila prilika da raspravimo o nadolazećoj konferenciji u organizaciji naše udruge „Djeca rata – nečujni krik“ koja će se održati 22. listopada 2022. godine te izglasamo potrebne odluke i hodogram iste.

Dogovoren je i datum održavanja redovne godišnje izvještajne sjednice Skupštine UDPNHBDR te broj delegata za istu.

U nastavku sastanka raspravljalo se i donijelo potrebne odluke o apliciranju udruge na projekte financirane iz EU fondova u narednom razdoblju te suradnji s Razvojnom agencijom Vukovar u tom području, a predsjednica udruge je podnijela izvještaj i novine sa izobrazbe na kojoj je sudjelovala ispred udruge, a u organizaciji Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva.

Podijeli ovaj tekst:

Posljednje dodano