UPITNIK – Provedba Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji u svrhu poboljšanja kvalitete življenja djece poginulih, smrtno stradalih i nestalih hrvatskih branitelja

Udruga djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja Domovinskog rata djeluje u sklopu 9. Centra znanja za društveni razvoj u Republici Hrvatskoj, a u području unaprjeđenja kvalitete življenja hrvatskih branitelja i stradalnika Domovinskog rata, financiranog sredstvima Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva. U sklopu Razvojne suradnje Centara znanja analiziramo provedbu javnih politika i zakona vezanih za hrvatske branitelje i stradalnike Domovinskog rata.

U svrhu analize provedbe javnih politika i zakona u Republici Hrvatskoj, Udruga djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja Domovinskog rata provodi istraživanje o primjeni Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji u sklopu kojeg smo osmislili upitnik namijenjen djeci poginulih, smrtno stradalih i nestalih hrvatskih branitelja Domovinskog rata.

Ovim upitnikom želimo istražiti provedbu Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji u svrhu poboljšanja kvalitete življenja djece poginulih, smrtno stradalih i nestalih hrvatskih branitelja Domovinskog rata te izrade prijedloga i smjernica za unaprjeđenje javnih politika i zakona.

Ispunjavanjem ovog upitnika pomoći ćete nam u stvaranju analize i smjernica te preporuka za unaprjeđenje i izmjene postojećeg zakona, ukoliko kroz istraživanje bude vidljiva potreba za istim te time pomoći da zajednički pokušamo poboljšati kvalitetu življenja stradalnika Domovinskog rata.

Pozivamo sve osobe koje imaju status djeteta poginulog, smrtno stradalog ili nestalog hrvatskog branitelja iz Domovinskog rata da izdvoje svoje dragocjeno vrijeme te sudjeluju u istraživanju popunjavanjem ovog upitnika koji je u potpunosti anoniman.

Upitnik je potrebno ispuniti u cijelosti te na kraju istoga kliknuti „Pošalji“ kako bi sustav zabilježio Vaše odgovore, a ispuniti ga možete na sljedećem linku:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScD4BDVBVhNRFPy1tbN2eB7aS3ysUV-kvq1KtQNJ39rTaLPWw/viewform?usp=sf_link

Upitnik će biti aktivan do 15. rujna 2022. godine.

Zahvaljujemo se svima koji izdvoje svoje dragocjeno vrijeme i trud za ispunjavanje ovog upitnika!

Podijeli ovaj tekst:

Posljednje dodano