Izaslanstvo UDPNHBDR i URUPBDR-a Sinj na otvorenju prve samostalne izložbe udovice hrvatskog branitelja

Povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti, Dana hrvatskih branitelja i 27. obljetnice VRO Oluja, a u sklopu Dana Alke i Velike Gospe u Sinju je 6. kolovoza 2022. godine u prostorijama Udruge roditelja i udovica poginulih branitelja Domovinskog rata grada Sinja i Cetinske krajine i Udruge djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja Domovinskog rata – Podružnice Splitsko-dalmatinske županije otvorena prva samostalna umjetnička izložba Ljiljane Gugić, udovice umrlog hrvatskog branitelja Domovinskog rata.

Izložbu je otvorio gradonačelnik grada Sinja Miro Bulj, a umjetnički program upotpunio je Marko Gugić koji je svirao rog. U sklopu izložbe izloženo je 50ak radova, a sama izložba pripremala se oko godinu dana.

Izložbu su obišli članovi Udruge djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja iz Vukovarsko-srijemske, Osječko-baranjske i Splitsko-dalmatinske županije te članovi Udruge roditelja i udovica poginulih branitelja Domovinskog rata grada Sinja i Cetinske krajine.

Izložba će biti otvorena do 15. kolovoza 2022. godine.

Aktivnost je odrađena u sklopu projekta „Kolovoz – mjesec pobjede i sjećanja na nestale heroje Domovinskog rata“ financiranog sredstvima Ministarstva hrvatskih branitelja.

Podijeli ovaj tekst:

Posljednje dodano