Održana promocija knjige „Tebi ranjeni grade“

Uoči proslave Dana pobjede i domovinske zahvalnosti, Dana hrvatskih branitelja i 27. obljetnice VRO Oluja u Trilju je održana promocija knjige „Tebi ranjeni grade“ Joze Klarića – Klaje, hrvatskog branitelja rodom iz Trilja koji je hodočastio od Zagreba do Vukovara za sve nestale osobe u Domovinskom ratu, a svoje misli i pjesme s tog puta potom sabrao u ovu knjigu koju je posvetio svim hrvatskim braniteljima i njihovim obiteljima.

Predstavljači knjige bili su don Josip Dukić i Stjepan Lapenda, dok je pjesme iz knjige čitala Ana Ćaleta Glavan. Na kraju se svim okupljenima obratio i sam autor knjige Jozo Klarić koji je posebno pozdravio drage prijatelje iz Vukovara i Slavonije, članove Udruge djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja Domovinskog rata i Udruge obitelji nestalih hrvatskih branitelja Domovinskog rata koji su mu se i pridružili na njegovom žrtvenom hodu do Vukovara.

Podijeli ovaj tekst:

Posljednje dodano

Sretan i blagoslovljen Uskrs

Poštovani članovi obitelji poginulih, smrtno stradalih, nestalih i umrlih hrvatskih branitelja i civilnih žrtava Domovinskog rata, hrvatski branitelji, obitelji, dragi prijatelji i suradnici, Nalazimo se

Opširnije »