Poziv – Psihološko osnaživanje osoba iz braniteljske populacije sa područja Osječko – baranjske, Požeško – slavonske i Brodsko – posavske županije

Udruga djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja Domovinskog rata – Podružnica Osječko – baranjske županije provodi projekt financiran od strane Ministarstva hrvatskih branitelja iz područja Psihološko i socijalno osnaživanje te podizanje kvalitete življenja hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i članova njihovih obitelji te stradalnika iz Domovinskog rata u cilju ublažavanja posljedica rata te povećanja socijalne uključenosti, pod nazivom „Psihosocijalna pomoć djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja“.

Projekt se provodi u vremenu od 01.07.2022. godine do 31.10.2022. godine na području Osječko – baranjske županije, Požeško – slavonske županije i Brodsko – posavske županije u suradnji s Područnim jedinicama Ministarstva hrvatskih branitelja Osijek, Požega i Slavonski brod.

Aktivnosti projekta su pružanje psihosocijalne pomoći kroz kognitivno savjetovanje za dvadeset i pet osoba iz braniteljske populacije kroz osobni ili online kontakt s psihologinjom ili diplomiranom pravnicom koje su završile edukacije „Jačanje kapaciteta stručnjaka koji pružaju psihosocijalnu skrb za branitelje i stradalnike Domovinskog rata” koje će im kroz formu individualnog savjetovanja pomoći u prevladavanju njihovih psihosocijalnih problema ili pravnih problema koji su nastali kao posljedica Domovinskog rata ili ostalih problema s kojima se suočavaju, a mogu se riješiti razgovorima s jednom od naših stručnjakinja.

Zainteresirane osobe iz braniteljske populacije koje se žele uključiti u projekt i iskoristiti mogućnost kognitivnog savjetovanja mogu se prijaviti na broj mobitela 091/242-7764 – Marko Marić.

Podijeli ovaj tekst:

Posljednje dodano