Održana konjička karavana „Ljeto ’95“

U organizaciji Udruge maloljetnih dragovoljaca Domovinskog rata Splitsko – dalmatinske županije, 04. lipnja 2022. godine održana je konjička karavana ‘Ljeto ’95’.

Predsjednik Udruge maloljetnih dragovoljaca Domovinskog rata Mario Vujević rekao je:

‘Riječ je o konjičkoj karavani koja se održava u spomen na vojnu akciju u Domovinskom ratu ‘Ljeto ’95’, kojom su stvoreni uvjeti za uspješnu provedbu završne oslobodilačke vojno – redarstvene operacije Oluja’.

Sudionici karavane u kojoj su bili predstavnici brojnih udruga, konjičkih klubova i OPG-ova na svom su putu tijekom dva dana prošli kroz značajne povijesne i prirodne lokalitete.

Na 8. konjičkoj karavani sudjelovali su i predstavnici Udruge djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja Domovinskog rata – Podružnice Splitsko-dalmatinske županije.

Podijeli ovaj tekst:

Posljednje dodano

ISTRAŽIVANJE – Zakonske odredbe i rad institucija RH koje se bave poslovima skrbi o hrvatskim braniteljima, članovima njihovih obitelji i stradalnicima Domovinskog rata u svrhu poboljšanja kvalitete življenja djece poginulih, smrtno stradalih i nestalih hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata

Udruga djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja Domovinskog rata djeluje u sklopu 9. Centra znanja za društveni razvoj u Republici Hrvatskoj, a u području unaprjeđenja

Opširnije »