Održan sastanak Predsjedništva UDPNHBDR

U srijedu 1. lipnja 2022. godine održan je sastanak Predsjedništva Udruge djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja Domovinskog rata putem Zoom aplikacije.

Na sastanku je predsjednica udruge Sandra Rapčak Škomrlj upoznala članove Predsjedništva udruge sa odobrenim projektima i aktivnosti udruge za 2022. godinu te statusom projekata, odnosno aktivnosti koji još čekaju rezultate. Ujedno su Podružnice UDPNHBDR predstavile svoje planirane projekte i aktivnosti za tekuću godinu.

U nastavku sastanka donijeli smo odluke o osnivanju dvije Radne skupine u sklopu udruge – Radna skupina za pripremu 1. Nacionalne konferencije o djeci poginulih, smrtno stradalih i nestalih hrvatskih branitelja „Djeca rata – nečujni krik“ te Radna skupina za planiranje, provedbu i analizu istraživanja u sklopu Razvojne suradnje Centara znanja za društveni razvoj u RH. Obje Radne skupine čine volonteri s kojima će udruga sklopiti ugovore o volontiranju, o čemu je također izglasana potrebna odluka, a sve kako bi smo unaprijedili i poboljšali rad udruge.

Članovi Predsjedništva su ujedno razgovarali o ostalim aktualnosti i aktivnostima u organizaciji drugih institucija ili udruga, a na kojima sudjeluju i članovi Udruge djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja Domovinskog rata.

Podijeli ovaj tekst:

Posljednje dodano

Hodočašće u Međugorje

U organizaciji Udruge roditelja i udovica poginulih branitelja Domovinskog rata grada Sinja i Cetinske krajine i Udruge djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja Domovinskog rata

Opširnije »