Održana redovna izborna i godišnja izvještajna sjednica Skupštine UDPNHBDR – VSŽ

U Vukovaru je dana 21. svibnja 2022. godine održana redovna izborna i godišnja izvještajna sjednica Skupštine Udruge djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja Domovinskog rata – Podružnica Vukovarsko – srijemske županije.

Skupštinu je otvorila predsjednica Podružnice Veronika Soldo koja je pozdravila nazočne nakon čega je intonirana Himna Republike Hrvatske te minuta tišine za sve poginule, nestale, smrtno stradale i umrle hrvatske branitelje iz Domovinskog rata.

Predsjednica Podružnice podnijela je izvještaje o radu za Podružnice 2021. godinu te za 2022. godinu do dana održavanja Skupštine kao i Financijski izvještaj Podružnice za 2021. godinu. Nakon razrješavanja svih dosadašnjih tijela i dužnosnika Podružnice uslijedilo je pregledavanje pristiglih kandidatura temeljem kandidacijskog postupka objavljenog na oglasnoj ploči UDPNHBDR u uredu u Vukovaru, a ujedno je isti dostavljen i svim članovima UDPNHBDR – VSŽ. Nakon što je Predsjednica Izborne komisije Sandra Rapčak Škomrlj zajedno sa svojim članovima utvrdila da su sve pristigle kandidature valjane, pristupilo se javnom glasanju pri kojemu su izabrane osobe:

Predsjednica UDPNHBDR – VSŽ: Veronika Soldo
Dopredsjednica UDPNHBDR – VSŽ: Nikolina Menjuk
Tajnica UDPNHBDR – VSŽ: Sanja Potlimbrzović
1. član Predsjedništva UDPNHBDR – VSŽ: Nikolina Burčak
2. član Predsjedništva UDPNHBDR – VSŽ: Nemanja Savanović

Nakon izbora tijela i dužnosnika Podružnice Predsjednica Radnog predsjedništva koja je ujedno bila i Predsjednica Izborne komisije Sandra Rapčak Škomrlj čestitala je svim izabranima te je vođenje Skupštine preuzela Predsjednica Podružnice Veronika Soldo.

Nakon što se Predsjednica Podružnice Veronika Soldo u ime svih izabranih zahvalila delegatima Skupštine na danom im povjerenju i prepoznavanju dosadašnjeg rada, nastavljena je Skupština te su u nastavku analizirane buduće aktivnosti Središnjice i Podružnice.

Podijeli ovaj tekst:

Posljednje dodano