Održana edukacija Posttraumatski stresni poremećaj (Primijeti, pristupi, pomozi)

U organizaciji Braniteljskog centra za društveni razvoj putem Zoom aplikacije 21. svibnja 2022. godine održana je edukacija za volontere u sklopu projekta sufinanciranog sredstvima europskog socijalnog fonda „Zajedno smo jači“

U uvodnom dijelu edukacije okupljene volontere je pozdravila dopredsjednica BCDR Ana Oreščanin nakon čega je dala riječ prof. psych. Lidiji Jantol koja je održala edukaciju za volontere pod nazivom „Posttraumatski stresni poremećaj – primijeti, pristupi, pomozi“.

U svom izlaganju prof. psych. Lidija Jantol volonterima je prezentirala što je važno u radu s osobama koje boluju od PTSP – a, razumjeti što je PTSP, kako prepoznati znakove PTSP – a, kako pomoći osobi s PTSP – om te koji su dodatni izvori pomoći osobama s PTSP – om.

Na Zoom edukaciji su ispred UDPNHBDR nazočile Sandra Rapčak Škomrlj, Nikolina Menjuk, Sanja Potlimbrzović i Veronika Soldo koje su sklopile Ugovore o volontiranju s Braniteljskim centrom za društveni razvoj.

27. svibnja 2022. godine ista edukacija je održana u Vukovaru te je istoj nazočila administrativna djelatnica UDPNHBDR Veronika Soldo koja je također jedna od četiri volonterke na projektu „Zajedno smo jači“ ispred naše Udruge.

Podijeli ovaj tekst:

Posljednje dodano

Sretan i blagoslovljen Uskrs

Poštovani članovi obitelji poginulih, smrtno stradalih, nestalih i umrlih hrvatskih branitelja i civilnih žrtava Domovinskog rata, hrvatski branitelji, obitelji, dragi prijatelji i suradnici, Nalazimo se

Opširnije »