Sretan i blagoslovljen Uskrs!

Poštovani članovi obitelji poginulih, smrtno stradalih, nestalih i umrlih hrvatskih branitelja i civilnih žrtava Domovinskog rata, hrvatski branitelji, obitelji, dragi prijatelji i suradnici,

Nalazimo se u Velikom tjednu kada više nego ikada promišljamo o Isusovoj muci koju je podnio za nas. Dani su to kada smo više posvećeni promišljanjima o životu, vjeri, obitelji i našem životnom putu. I ove godine se nalazimo u teškim vremenima kada će nažalost mnoge obitelji biti odvojene. Ne dopustimo tuzi da prevlada našim srcima, nego srce otvorimo ka Isusu Kristu. Neka nam svima podari snage, svoj blagoslov i zdravlje na našem putu. Održavajmo zajedništvo, bez obzira na fizičku udaljenost koja nas možda dijeli. Zajedništvo se nalazi u nama samima, našim srcima. Isto ono zajedništvo i snaga koji su držali naše roditelje, hrvatske branitelje kada su hrabro stali na branik Domovine kako bi stvorili i izborili slobodu našeg naroda. Upravo oni su podijeli najveću žrtvu prije 30 godina kada su stvarali bolje sutra svih nas, kao što je i Isus Krist podnio žrtvu za spas čovječanstva.

Neka Vas ljubav Uskrslog Krista podsjeti na bitne vrijednosti u našim životima, prvenstveno na ljubav prema obitelji, ljubav prema Domovini i prema bližnjemu svome.

Na vrijednosti kojima su srcem u tamu naši pokojni očevi krenuli, a da se nikada nisu vratili, no svojim poštenjem i hrabrošću prenijeli su na nas svetost obitelji, ponosa i spremnost na žrtvu za ono u što vjeruju. U svoju obitelj! Snažno zagrlite preostale članove svoje obitelji, neka Vam oni budu utočište i predah od svakodnevnih briga.

Predsjedništvo Udruge djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja Domovinskog rata želi sretan i blagoslovljen Uskrs članovima udruge, prijateljima i svima koji podupiru naš rad!

Neka Vam svjetlo Kristova Uskrsnuća bude putokaz na svim životnim putovima, pogotovo onima koji još uvijek traže svoje najmilije!

Podijeli ovaj tekst:

Posljednje dodano