Domovinska duhovna obnova u Međugorju

Bratovština Marijanski zavjet za Domovinu organizirali su od 7. travnja do 10. travnja 2022. godine Domovinsku duhovnu obnovu u Međugorju za hrvatske branitelje i članove njihovih obitelji te članove obitelji poginulih, smrtno stradalih, nestalih i umrlih hrvatskih branitelja Domovinskog rata na kojem je ispred Udruge djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja Domovinskog rata nazočila članica udruge Kristina Fureš Babić.

Duhovnu obnovu vodili su poznati i ugledni svećenici: pater Ike Mandurić, fra Ante Vučković i don Damir Stojić, a duhovna obnova sastojala se od nagovora, svetih misa, pohoda svetim mjestima te prigoda za osobne razgovore sa svećenikom i ispovijed.

Prvog dana duhovne obnove sudionici su Svetoj misi i euharistijskom klanjanju te predstavljanju programa, dok su drugog dana duhovne obnove uslijedili nagovori don Damira Stojića i fra Ante Vučkovića nakon čega su sudionici išli na Križevac gdje je održan križni put. Sljedeća dva dana susreta sudionici su sudjelovali na nagovorima koje su vodili svećenici, ispovijedima, Svetim misama, molitvama osobne nakane te obilazili ostala sveta mjesta u Međugorju.

Podijeli ovaj tekst:

Posljednje dodano

Sretan i blagoslovljen Uskrs

Poštovani članovi obitelji poginulih, smrtno stradalih, nestalih i umrlih hrvatskih branitelja i civilnih žrtava Domovinskog rata, hrvatski branitelji, obitelji, dragi prijatelji i suradnici, Nalazimo se

Opširnije »