Održan sastanak Predsjedništva UDPNHBDR

Dana 27. siječnja 2022. godine održan je sastanak Predsjedništva Udruge djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja Domovinskog rata putem Zoom-a, a zbog trenutne epidemiološke situacije u Republici Hrvatskoj.

Na sastanku su članovi Predsjedništva UDPNHBDR izvršili analizu i prezentirana im je evaluacije 14. mimohoda „Vi ste naš ponos – mi smo Vaša snaga“ i prigodnog programa „Ovčara – vječna rana“ čiji organizator je Udruga djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja Domovinskog rata državne razine. Također smo krenuli u planove za ovogodišnji, petnaesti po redu mimohod i prigodni program te su sukladno tome donesene i pojedine odluke.

Na sastanku je Predsjedništvo UDPNHBDR donijelo odluku da ćemo se i ove godine pridružiti nacionalnoj kampanji obilježavanja Dana ružičastih majica – Nacionalnog dana borbe protiv vršnjačkoga nasilja. U nastavku sastanka predsjednica udruge je prezentirala sve aktivnosti koje ćemo kao udruga raditi u sklopu 9. Centra znanja i sporazuma sa Nacionalnom zakladom te smo ujedno odradili pripremne radnje za pojedine aktivnosti. Predsjedništvo udruge je raspravljalo o planiranim aktivnostima i projektima udruge, imenovalo voditelje, izvoditelje i koordinatore projekata i aktivnosti UDPNHBDR te smo raspravljali o ostalim aktualnostima unutar udruge i Podružnica.

Podijeli ovaj tekst:

Posljednje dodano