Projekt „Djeca rata za bolje sutra – rehabilitacijsko socijalna pomoć hrvatskim braniteljima i stradalnicima Domovinskog rata“ – podjela paketa pomoći hrvatskim braniteljima u teškoj situaciji u Splitsko-dalmatinskoj županiji

Udruga djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja Domovinskog rata RH završila je s provedbom projekta „Djeca rata za bolje sutra – rehabilitacijsko socijalna pomoć hrvatskim braniteljima i stradalnicima Domovinskog rata“. U sklopu projekta podijeljeno je 60 paketa pomoći hrvatskim braniteljima i stradalnicima Domovinskog rata s područja Splitsko-dalmatinske i Vukovarsko-srijemske županije.

Uoči jednog od najvećih katoličkih blagdana Božića, 25 hrvatskih branitelja i stradalnika Domovinskog rata s područja grada Sinja, Cetinske krajine, Solina i Splita koji su korisnici naknade za nezaposlene hrvatske branitelje te žive u teškoj materijalnoj, stambenoj ili zdravstvenoj situaciji dobili su pakete pomoći koje je udruga podijelila u sklopu projekta „Djeca rata za bolje sutra – rehabilitacijsko socijalna pomoć hrvatskim braniteljima i stradalnicima Domovinskog rata“.

Paketi koji su podijeljeni sadržavali su prehrambene artikle, higijenske potrepštine te sredstva za čišćenje domaćinstva i odjeće, a ukupno je u drugoj fazi podijeljeno 25 jednakih paketa.

U rujnu je udruga već podijelila 25 paketa za hrvatske branitelje, a nastavkom ove aktivnosti htjeli smo pomoći većem broju osoba, obzirom da postoji velika potreba.

Prilikom podjele paketa našoj udruzi su pomogli također i članovi Udruge roditelja i udovica poginulih branitelja Domovinskog rata grada Sinja i Cetinske krajine, Udruga nezaposlenih hrvatskih branitelja Domovinskog rata iz Sinja te Udruga maloljetnih dragovoljaca Domovinskog rata Republike Hrvatske i Splitsko-dalmatinske županije.

Projekt je financiran sredstvima Ministarstva hrvatskih branitelja.

Podijeli ovaj tekst:

Posljednje dodano

Sretan i blagoslovljen Uskrs

Poštovani članovi obitelji poginulih, smrtno stradalih, nestalih i umrlih hrvatskih branitelja i civilnih žrtava Domovinskog rata, hrvatski branitelji, obitelji, dragi prijatelji i suradnici, Nalazimo se

Opširnije »