Božićno druženje djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja u Sinju

Udruga djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja Domovinskog rata – Podružnica Splitsko-dalmatinske županije i ove godine je organizirala podjelu paketića za unuke poginulih i nestalih hrvatskih branitelja do 12 godina starosti uz druženje članova udruge.

Tom prigodom u prostorijama udruge podijeljeno je 80ak paketića za naše najmlađe koji su se družili s Djedom božićnjakom u predblagdansko vrijeme.

Podjelu paketića udruga organizira tradicionalno svake godine uoči Božića kako bi obradovali naše najmlađe te kako bi se i oni sjetili svojih djedova obilaskom Spomen sobe u udruzi  – naglasio je Željko Živalj, predsjednik Udruge djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja Domovinskog rata – Podružnice Splitsko-dalmatinske županije.

Podijeli ovaj tekst:

Posljednje dodano

UPITNIK – Zakonske odredbe i rad institucija RH koje se bave poslovima skrbi o hrvatskim braniteljima, članovima njihovih obitelji i stradalnicima Domovinskog rata u svrhu poboljšanja kvalitete življenja djece poginulih, smrtno stradalih i nestalih hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata

Udruga djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja Domovinskog rata djeluje u sklopu 9. Centra znanja za društveni razvoj u Republici Hrvatskoj, a u području unaprjeđenja

Opširnije »