U Vukovaru obilježen blagdan Svih svetih

Dana 01. studenog 2021. godine obilježen je blagdan Svih svetih u Vukovaru

Članovi Udruge djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja Domovinskog rata – Podružnice Vukovarsko – srijemske županije i ove godine 01. studenog okupili su se na blagdan Svih Svetih kako bi počast odali svim poginulim, nestalim i umrlim hrvatskim braniteljima i civilnim žrtvama Domovinskog rata. Tokom dana sudjelovali su na molitvi i blagoslovu grobova na Memorijalnom groblju žrtava iz Domovinskog rata, obišli su grobove svojih roditelja, a kod centralnog križa i među bijelim križevima zapalili svijeće za sve nestale hrvatske branitelje i civilne žrtve Domovinskog rata.

U večernjim satima, članovi Udruge još jednom okupljeni u tišini studene noći zajedno su molili za duše naših roditelja, molili su da proradi savjest svima koji znaju istinu o nestalim osobama kako bi progovorili, kako bi obitelji koje traže svoje najmilije već dugih 30 godina konačno pronašle svoj mir. Nadamo se da ste se i vi sjetili svih naših hrabrih ratnika čiji životi su utkani u temelje naše Domovine te zapalili svijeću za Njih.

NEKA SE ŽRTVA NAJHRABRIJIH MEĐU NAMA NIKADA NE ZABORAVI

VJEČNA IM HVALA I SLAVA

POČIVALI U MIRU BOŽJEM

Podijeli ovaj tekst:

Posljednje dodano

Hodočašće u Međugorje

U organizaciji Udruge roditelja i udovica poginulih branitelja Domovinskog rata grada Sinja i Cetinske krajine i Udruge djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja Domovinskog rata

Opširnije »