Podno Spomen obilježja poginulim, smrtno stradalim, umrlim i nestalim hrvatskim braniteljima povodom blagdana Svih svetih položeni vijenci i zapaljene svijeće u Novoj Gradiški

Uoči blagdana Svih svetih u petak, 29. listopada 2021. godine su kod Spomen obilježja poginulim, smrtno stradalim, umrlim i nestalim hrvatskim braniteljima na novogradiškom bojištu u Domovinskom ratu te na Trgu dr. Franje Tuđmana, položeni vijenci i zapaljene svijeće.

Vijence i svijeće u znak sjećanja i odavanja počasti hrvatskim braniteljima, civilima ali i svim našim umrlima položili su predstavnici Brodsko – posavske županije, Grada Nova Gradiška, Policije, braniteljskih i stradalničkih udruga proisteklih iz Domovinskog rata, civilnih udruga te djelatnici gradskih ustanova i institucija.

Ispred Udruge djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja Domovinskog rata obilježavanju su nazočili članovi Podružnice Brodsko – posavske županije predvođeni Predsjednicom Klarom Marinović Savić.

Svake godine se okupimo ovdje odati počast svim poginulim, nestalim i umrlim hrvatskim  braniteljima te civilima stradalima u Domovinskom ratu kao i prvom hrvatskom predsjedniku dr. Franji Tuđmanu. Vrijeme je to kada se sjećamo naših obitelji, prijatelja i svih onih lijepih trenutaka provedenih s njima, onima koji su nam puno značili i kojih se uvijek trebamo spominjati jer kroz nas, iako nisu s nama oni žive.

Podijeli ovaj tekst:

Posljednje dodano