Održana redovna godišnja izvještajna sjednica Skupštine UDPNHBDR – VSŽ

Dana 09. listopada 2021. godine održana je redovna godišnja izvještajna sjednica Skupštine Udruge djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja Domovinskog rata – Vukovarsko – srijemske županije. Zbog epidemioloških mjera uslijed pandemije COVID – 19, a sukladno Statutu Udruge djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja Domovinskog rata, Skupština i ove godine održana elektronički – putem aplikacije Zoom.

Skupštinu je otvorila predsjednica UDPNHBDR – VSŽ Veronika Soldo koja je pozdravila sve nazočne nakon čega je intonirana himna Republike Hrvatske te minuta tišine za sve poginule, nestale i umrle hrvatske branitelje i civilne žrtve iz Domovinskog rata.

Na Skupštini je predsjednica UDPNHBDR – VSŽ Veronika Soldo podnijela izvještaje o radu Podružnice i financijski izvještaj udruge za 2020. godinu. U nastavku Skupštine predsjednica UDPNHBDR – VSŽ  je nazočnima prezentirala predloženi Plan rada i financijski plan UDPNHBDR za 2022. godinu.

Prezentirani plan rada i financijski plan Udruge su jednoglasno usvojeni.

Na Skupštini UDPNHBDR – VSŽ pod jednom od točki dnevnog reda bio je 14. mimohod „Vi ste naš ponos – mi smo Vaša snaga“ i  prigodni program „Ovčara – vječna rana“ o kojemu je predsjednica UDPNHBDR Sandra Rapčak detaljno uputila delegate (članove) Podružnice o provedbi i priprema za iste, na sjednici Skupštine je jedna od tema bila i odlazak članova na zdravstvene preglede u sklopu projekata Središnjice i Podružnice te aktivnost do kraja ove godine.

Skupštinu je zatvorila predsjednica UDPNHBDR – VSŽ Veronika Soldo s porukom da svi zajedno moramo biti jaki, složni i promicati vrijednosti Domovinskog rata zbog naših očeva koji su nas ujedinili, ali i svih ostalih poginulih, nestalih i umrlih hrvatskih branitelja i civila koji su sebe žrtvovali za svoj narod.

Podijeli ovaj tekst:

Posljednje dodano