POZIV – projekt „Ublažavanje posljedica rata uz psihološko osnaživanje kroz aktivnosti boravka u prirodi“

Udruga djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja Domovinskog rata RH provodi projekt „Ublažavanje posljedica rata uz psihološko osnaživanje kroz aktivnosti boravka u prirodi“ financiran od strane Ministarstva hrvatskih branitelja.

Projekt obuhvaća nekoliko aktivnosti koje su usmjerene psihološkom osnaživanju branitelja i stradalnika Domovinskog rata te članova njihovih obitelji – sportske, rekreativne i terapijske aktivnosti, spust čamcima Cetinom te radionice/izobrazbe.

Od rujna udruga nastavlja s provedbom aktivnosti koja će obuhvaćati odlazak korisnika na rekreativno, sportsko i terapijsko jahanje na konjima te organizirani boravak u prirodi i radionice/izobrazbe. Osobe koje mogu sudjelovati na ovom projektu su članovi obitelji poginulih, smrtno stradalih, nestalih i umrlih hrvatskih branitelja Domovinskog rata i članovi njihovih obitelji te hrvatski branitelji i članovi njihovih obitelji.

Zbog poštivanja epidemioloških mjera uslijed pandemije Covid-19 virusom korisnici će biti podijeljeni u manje grupe prilikom odlaska.

Pozivamo sve zainteresirane osobe za sudjelovanje u aktivnostima jahanja na konjima i boravka u prirodi da se prijave najkasnije do 23. kolovoza 2021. godine predsjednici UDPNHBDR Sandri Rapčak na kontakt broj 095 201 1991, radnim danom (ponedjeljak – petak) u vremenu od 8:30 do 12:30 sati ili na mail udruge: udrugadjece.pnhb@gmail.com .

Navedene aktivnosti provoditi će se na prostoru braniteljske zadruge Patriot u Dabru kod Sinja. Troškove puta ne snosi udruga nego sami korisnici.

Podijeli ovaj tekst:

Posljednje dodano

Sretan i blagoslovljen Uskrs

Poštovani članovi obitelji poginulih, smrtno stradalih, nestalih i umrlih hrvatskih branitelja i civilnih žrtava Domovinskog rata, hrvatski branitelji, obitelji, dragi prijatelji i suradnici, Nalazimo se

Opširnije »