Članovi Udruge djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja Domovinskog rata odazvali se organiziranom dobrovoljnom darivanju krvi u Vukovaru

Članovi Udruge djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja Domovinskog rata Podružnice Vukovarsko – srijemske županije odazvali su se akciji dobrovoljnog darivanja krvi u organizaciji Crvenog križa Vukovar dana 30. srpnja 2021. godine.

 

 

Šesti je to put da su se članovi udruge odazvali dobrovoljnom darivanju krvi kako bi pomogli onima najpotrebitijima, osobama kojima nova doza krvi znači život. Ovom gestom članovi udruge pokazali su da su spremni pomoći u svakom trenutku kada je pomoć potrebna. Akcija je provedena uz pridržavanje epidemioloških mjera uslijed epidemije COVID – 19 te će se akcije dobrovoljnog darivanja krvi nastaviti i u periodu pred nama. Radujemo se svakom novom organiziranom darivanju krvi. Podsjećamo sve da su zalihe krvi u cijeloj Hrvatskoj niske i da se odvažite na ovu malu i nesebičnu gestu jer svaka doza krvi nekome znači priliku za ŽIVOT.

 

Podijeli ovaj tekst:

Posljednje dodano