Prijem kod Alkarskog vojvode

Dana 26. srpnja 2021. godine održan je prijem i radni sastanak predstavnika stradalničkih udruga s područja grada Sinja u Alkarskim dvorima sa alkarskim vojvodom Boškom Ramljakom.

Radni sastanak održan je povodom održavanja 306. Alkarskih svečanosti u Sinju. Na sastanku je alkarski vojvoda izrazio osobitu čast da je održan ovaj sastanak te kako bi se zahvalio obiteljima poginulih, nestalih i umrlih hrvatskih branitelja Domovinskog rata na žrtvi koju su podnijeli njihovi članovi obitelji u stvaranju slobodne i neovisne Republike Hrvatske. Također je izrazio čast što svake godine obitelji poginulih, nestalih i umrlih hrvatskih branitelja budu nazočne na Alki te je izrazio nadu da će isto biti i ove godine, unatoč brojnim ograničenjima zbog epidemioloških mjera u Republici Hrvatskoj.

Na sastanku su ispred Udruge roditelja i udovica poginulih branitelja Domovinskog rata grada Sinja i Cetinske krajine nazočne bile predsjednica udruge Đula Šabić, dopredsjednica udruge Dragica Hrgović i djelatnica udruge Sandra Budimir, a ispred Udruge djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja Domovinskog rata predsjednica udruga Sandra Rapčak i predsjednik iste udruge Podružnice Splitsko-dalmatinske županije Željko Živalj.

Podijeli ovaj tekst:

Posljednje dodano