Održan sastanak Predsjedništva UDPNHBDR

Udruga djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja Domovinskog rata održala je sastanak Predsjedništva udruge dana 16. lipnja 2021. godine putem Zoom-a.

Na sastanku su članovi Predsjedništva dobili izvještaj o obavljenoj humanitarnoj akciji „Hrvatska za Banovinu“ koje je provodila udruge te koja je odrađena i opravdana sukladno svim propisima i načelima provođenja humanitarnih akcija u Republici Hrvatskoj.

Na sastanku se također raspravljalo o načinu obilježavanja i sudionicima programa obilježavanja 14. mimohoda „Vi ste naš ponos – mi smo Vaša snaga“ i prigodnog programa „Ovčara – vječna rana“ koje organizira udruga u sklopu Dana sjećanja na žrtvu Vukovara 1991.

Sudionicima sastanka prezentirane su dosadašnje aktivnosti i izvještaji sa istih od početka 2021. godine, prijavljeni projekti udruge, kao i plan aktivnosti za predstojeće razdoblje do kraja 2021. godine. Udruga će do kraja godine organizirati izobrazbu i tribinu sa stručnom osobom, sudjelovati na obilježavanjima obljetnica iz Domovinskog rata, sudjelovati na obilježavanju Međunarodnog dana nestalih osoba gdje smo suorganizatori istoga, sudjelovati na Međunarodnog konferenciji u organizaciji 9. Centra znanja čiji smo član kao udruga, organizirati sistematske preglede za članove udruge s područja Splitsko-dalmatinske, Brodsko-posavske, Osječko-baranjske i Vukovarsko-srijemske županije. Obzirom da za nekoliko prijavljenih projektnih prijedloga još uvijek čekamo rezultate, trenutno nismo u mogućnosti planirati detaljnije provođenje istih.

Podijeli ovaj tekst:

Posljednje dodano