Članovi Udruge djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja Domovinskog rata darovali krv u Vukovaru

Članovi Udruge djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja Domovinskog rata s područja Vukovarsko-srijemske županije odazvali su se akciji dobrovoljnog darivanja krvi u Crvenom križu u Vukovaru dana 26. veljače 2021. godine.

Peti je to put u proteklih godinu dana da su se članovi udruge odazvali dobrovoljnom darivanju krvi kako bi pomogli onima kojima je pomoć najpotrebnija, osobama kojima nova doza krvi znači život.

Ovom gestom članovi udruge pokazali su skrb o najpotrebitijem dijelu društvene zajednice u kojoj živimo i djelujemo te da su spremni pomoći u svakom trenutku kada je pomoć potrebna.

Akcija je provedena uz strogo pridržavanje epidemioloških mjera uslijed pandemije Covid-19 virusom te će se akcije dobrovoljnog darivanja krvi nastaviti i u periodu pred nama.

Podijeli ovaj tekst:

Posljednje dodano

ISTRAŽIVANJE – Zakonske odredbe i rad institucija RH koje se bave poslovima skrbi o hrvatskim braniteljima, članovima njihovih obitelji i stradalnicima Domovinskog rata u svrhu poboljšanja kvalitete življenja djece poginulih, smrtno stradalih i nestalih hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata

Udruga djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja Domovinskog rata djeluje u sklopu 9. Centra znanja za društveni razvoj u Republici Hrvatskoj, a u području unaprjeđenja

Opširnije »