Održan sastanak Predsjedništva UDPNHBDR

Dana 11. veljače 2021. godine održan je sastanak Predsjedništva Udruge djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja Domovinskog rata. Isti je održan putem aplikacije Zoom zbog pandemije Covid-19 virusom i epidemioloških mjera koje su na snazi.

Na prvom dijelu sastanka osim članova Predsjedništva UDPNHBDR, nazočne su bile predsjednica Nadzornog odbora UDPNHBDR te dvije članice Nadzornog odbora UDPNHBDR. Na sastanku smo donijeli odluku o raspodijeli sredstava prikupljenih u humanitarnoj akciji „Hrvatska za Banovinu“, odnosno iznosima jednokratne financijske pomoći koja će se dodijeliti za 11 članova udruge – djece poginulih hrvatskih branitelja kojima su njihovi domovi oštećeni u potresu koji je pogodio Banovinu 29. prosinca 2020. godine.

U daljnjem tijeku sastanka Predsjedništvo je raspravljalo i donijelo određene odluke vezane za održavanje 14. mimohoda „Vi ste naš ponos – mi smo Vaša snaga“ i prigodnog programa „Ovčara – vječna rana“ koji će se obilježiti i ove godine u sklopu Dana sjećanja na žrtvu Vukovara 1991.

Također smo donijeli odluku kako će se Udruga i ove godine priključiti obilježavanju Dana ružičastih majica – Nacionalnom danu borbe protiv vršnjačkog nasilja.

Članovi Predsjedništva obavješteni su o ostalim aktivnostima kojima se udruga bavila od početka nove kalendarske godine, projektima koje trenutno prijavljujemo, natječajima koji su otvoreni i ostalim bitnim informacijama i planovima za buduće razdoblje.

Podijeli ovaj tekst:

Posljednje dodano

ISTRAŽIVANJE – Zakonske odredbe i rad institucija RH koje se bave poslovima skrbi o hrvatskim braniteljima, članovima njihovih obitelji i stradalnicima Domovinskog rata u svrhu poboljšanja kvalitete življenja djece poginulih, smrtno stradalih i nestalih hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata

Udruga djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja Domovinskog rata djeluje u sklopu 9. Centra znanja za društveni razvoj u Republici Hrvatskoj, a u području unaprjeđenja

Opširnije »